s.v. M.O.C.'17

MOC Journaal

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws

Vacature Verenigingsmanager

MOC’17 is met 1.250 leden en circa 200 vrijwilligers één van de grootste sportverenigingen in de regio.

Om de interne aansturing van en de communicatie naar deze vrijwilligers te professionaliseren zijn wij op zoek naar een enthousiaste en betrokken

VERENIGINGSMANAGER (2/3 dagen per week)

Als verenigingsmanager ben je primair verantwoordelijk voor het duurzaam versterken van de vrijwilligersorganisatie alsmede het werven en binden van nieuwe vrijwilligers.

Daarnaast werk je samen met sociale partners en het bedrijfsleven om de maatschappelijke rol van de vereniging binnen de Bergse gemeenschap en de wijk te vergroten. Samen met het bestuur draag je het beleid van de vereniging uit en ben je ambassadeur van de vereniging richting leden, ouders, vrijwilligers en externe partners. 

Belangrijk is dat je enthousiast en gemotiveerd bent en je jezelf helemaal thuis voelt in een sportomgeving. Je ben communicatief vaardig en hebt een goed inlevingsvermogen in anderen. Je bent flexibel inzetbaar en bereid om buiten kantoortijden en in de weekenden zichtbaar aanwezig te zijn. Een sportopleiding en -achtergrond zijn een pré.

Wij bieden een zelfstandige en uitdagende functie binnen een gezellige en ambitieuze vereniging. Daarbij hoort een marktconform salaris.

Denk jij de aangewezen persoon te zijn voor deze functie stuur dan jouw motivatiebrief met CV uiterlijk 4 juli naar . Ook voor meer informatie kun je een bericht sturen aan dit mailadres.

2591 Banner 728x90

s.v. M.O.C’17

Clubservice

Business

Adres

s.v.M.O.C.’17

Olympialaan 51

4624VA Bergen op Zoom

Tel: 0164-240613
Mail:

 

Correspondentieadres:

Postbus 115

4600AC Bergen op Zoom