s.v. M.O.C.'17

MOC Journaal

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws

Beste leden en ouders,

Afgelopen week zijn we gelukkig weer gestart met de trainingen. We zijn hier heel blij mee en we hopen dat dit het begin is van een mooi voetbalseizoen. 

Om te zorgen dat de komende weken alles goed blijft verlopen vragen wij wel om hulp. Naast het feit dat wij jullie vragen alle looplijnen en richtlijnen op te volgen zijn wij ook op zoek naar ondersteuning. Wat wij zoeken zijn leden en/of ouders die gedurende 1 tot 1,5 uur per week onze leden willen helpen de afspraken op de juiste manier na te leven. Het gaat dan om de fietsen en/of scooters op de juiste plek weg te zetten, de juiste in- en uitgang te gebruiken en daar waar gevraagd voldoende afstand van elkaar te houden te vragen om dit ook te doen. We willen voorkomen dat we het sportpark weer moeten sluiten voor ouders en denken door wat extra begeleiding dit te realiseren. Hiervoor is wel hulp nodig dus wij rekenen op jullie medewerking. Hiermee voorkomen we dat we enkel de leden toegang kunnen geven tot het sportpark.

U kunt zich aanmelden bij onze verenigingsmanager Gerry Leenders of via info@moc17.nl. Gerry is iedere zaterdag aanwezig op het park en staat u graag te woord. Hij is ook bereikbaar per mail op manager@moc17.nl.

 

Vrijwilligers gezocht handjes

2591 Banner 728x90

ING Inside Oranje Banner amateurclubs 400x300

s.v. M.O.C’17

Clubservice

Business

Adres

s.v.M.O.C.’17

Olympialaan 51

4624VA Bergen op Zoom

Tel: 0164-240613
Mail: info@moc17.nl

 

Correspondentieadres:

Postbus 115

4600AC Bergen op Zoom