s.v. M.O.C.'17

MOC Journaal

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws

Vorige week ( 28 Oktober)  speelden we de eerste wedstrijd 2de fase met Roosendaal terug als tegenstander, waarbij we een maand geleden nog een verlies te verwerken hadden van 7-4.
Ditmaal stonden onze JO11-2 toppers vastberaden op het plein met duidelijk 1 team. Voetballend was het een streling voor ieders ogen. Wat een samenspel, combinaties en werkende M.O.C.'ers.
Als de tegenpartij meermaals vraagt of dit wel dezelfde jongens waren als een maand geleden, dan kan je als coach alleen meer super trots zijn en ben je fier dat de trainingen zijn vruchten afwerpen.
Samengevat: na 1 maand een 7-4 verlies omzetten naar 8-1 winst tegen dezelfde tegenstander, daar moet je niet veel woorden meer aan vuil maken maar enkel puur lof om werkelijk 1 voetballend team bezig te zien.
1 week later, 4 November, maakten we de reis naar Wouw voor een wedstrijd tegen wederom oude bekende; Cluzona.
Tijdens de vorige ontmoeting een 0-3 voorsprong in het laatste kwart weggegeven naar 3-3 gelijk. Zodus ook hier weer een appeltje te schillen.
Net als vorige week stonden onze jongens op scherp en vochten ze voor elke bal met successen. Wederom zagen toeschouwers een sterk voetballende ploeg staan met pracht van combinaties en kansen. Via een hoekschop ging de bal in 1 tijd aan de eerste paal knap binnen en stond de 0-1 op het bord. Onze boys bleven vechten en vooral elkaar opzoeken en lieten prachtig voetbal zien waardoor de 0-3 wederom op het bord verscheen. Echter de laatste 15 minuten gingen in en door een verdedigend foutje kwam Cluzona zowaar op 1-3.
De thuisploeg bleef druk zetten en roken een aansluitingstreffer en helaas maar waar, déjà vu gevoel was een feit... via een strafschop kon Cluzona de aansluiter maken en stond de 2-3 plots op het bord. Via enkele tactische wijzigingen ging M.O.C. verder op zoek naar een grotere voorsprong en realiseerden we ook kansen. Toch bleef het doelpunt uit en werden de laatste (té lange?) minuten nog zeer spannend maar onze toppers bleven vechten en stand houden en konden de 3 punten ditmaal meer dan dik verdiend naar huis meenemen.
Wat een super start van deze 2de fase. 6 punten uit 2 wedstrijden, met vooral prachtig voetbal.
Super tevreden coaches jongens.
Blijven werken zo ⯑⯑⯑⯑⯑⯑
Op naar volgende week. Op 11 November'23 nemen de toppers het thuis op tegen SC Gastel JO11-1. 9:45uur.