s.v. M.O.C.'17

MOC Journaal

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws

Eén twéétje met Robin Hansler

Deze week klom Guido alweer voor de 11e keer in de pen om een topper van de selectie te interviewen. Robin Hansler heeft een gaatje vrij kunnen maken, ondanks de 1e verjaardag van onze jongste MOC1 fan! Een -hieper de piep hoera- voor jullie dochter Robin en Lenka.

Na het lezen van het interview is de vraag waarop iedereen het antwoord wil weten; gaat ons "slot op de deur" volgend seizoen nog door met voetballen?

Ik hoop in ieder geval van wel, anders zou het ineens veel te stil worden op het veld;) 

 

Een tweetje met Robin Hansler

1.2tjerobinhansler

De eerste vraag is meteen een buitenspelvraag: hoe jong ben je en hoe lang speel je al bij MOC’17?

Ik ben 35 jaar, voetbal 9 jaar bij MOC’17, maar ben wel 2 seizoenen even weggeweest.

 

Even weggeweest? Nou dat horen we zo wel. Heb je een baan of een eigen bedrijf ? Een relatie? En de trotse vader van een dochter?

Ik heb een eigen bedrijf in de zonwering en rolluiken. Verder heb ik samen met Lenka een heel lief dochtertje Noa.

 

Die niet geheel toevallig vandaag ( Donderdag 30 November ) 1 jaar is geworden. Van harte gefeliciteerd voor jullie allemaal! Ben je al gewend aan het vaderschap?

Ik ben er zeker aan gewend, gelukkig is Noa heel makkelijk. En went zo iets moois heel snel.

 

Ja eigenlijk is het een prettige verslaving. Heeft Noa jouw/jullie leven veranderd? In welk opzicht?

Ja zeker, het is super fijn om samen met Noa te zijn en je hebt meer verantwoording. Maar die vergeet ik nog wel eens op zaterdag.

 

Haha. Zo van: “ over 5 minuten moet ik op MOC zijn en waar moest die kleine ook al weer heen. “ Gaat zij ook voetballen?

Noa mag zelf bepalen wat ze gaat doen, ik zou het wel heel leuk vinden als ze gaat voetballen. Hoewel ik niet weet of MOC klaar is voor nog een Hansler gemixt met een Visser.

 

Nou ja de mix met een Visser en een Hansler kan best wel eens goed uitpakken. We gaan het zien, maar tot nu toe hebben jullie met Noa niks te mopperen gelukkig. Hoe zag je carrière er bij MOC tot nu toe uit?

Door Kees de Rooij ben ik bij MOC gekomen, hij ging weg bij Halsteren en heeft mij toen een jaar later bij MOC gehaald. 6 jaar heb ik bij MOC gespeeld. Toen 2 jaar bij Halsteren ZA (bij Remco) en daarna weer teruggegaan naar MOC onder Ger Musters.

 

Ja Kees heeft er wel kijk op. Op welke positie speel je?

Ik speel voornamelijk links centraal achterin.

 

Ben jij allrounder.? Kun je op meerdere posities uit de voeten?

Ik ben zeker geen allrounder, maar een plekje vooruit zou kunnen.

 

 

Voorzichtig op het middenveld. Van wie heb jij je talenten meegekregen? Zitten er meer voetballers in jouw familie?

Ik zou zeggen dat het vanuit m’n vader komt, die voetbalde vroeger ook veel.

 

 

Ja dat kan dan bijna niet anders. Van je moeder heb je het niet. Wat zijn jouw kwaliteiten?

Ik ben een degelijke voetballer, heb veel ervaring en snap het spelletje daardoor goed. En heb een goede linkse trap.

 

 

Ja als jouw linker op gang is dan leg je ze op de stropdas bij Hein. En heb je ook nog verbeterpunten? (op deze leeftijd). Ga je nog de rust zelve worden in het veld of blijft dat fanatisme er toch altijd bovenuit komen?

Verbeterpunten heb ik niet echt. Ik wil elke wedstrijd gewoon 120% voor de winst gaan. Dat fanatisme zal denk ik altijd wel blijven op het veld.

 

Dus eigenlijk zit je op je top. Mooi man. Wie is jouw favoriete club in Nederland en in het buitenland?

Feyenoord is mijn favoriete club. En kijk graag naar Barcelona en Manchester city vanwege hun mooie spel

 

 

En ben je tevreden over Feyenoord?

Ik ben zeker tevreden over Feyenoord. Alleen hebben we al te veel laten liggen dit jaar. Champions league kwamen we te kort tegen Athletico Madrid afgelopen dinsdag.

 

 

Ja het zat niet mee. Dan nog maar een keer deze league winnen. Favoriete voetballer in Nederland en het buitenland en waarom?

Santiago Jimenez en Frenkie de jong

 

 

Ja die begrijp ik wel. En natuurlijk wie is jouw club in de Keukenkampioendivisie?

Ik heb niet echt een club, maar bij NAC zijn de avondjes altijd gezellig.

 

Ja daar weet iemand binnen de redactie alles van. Voorafgaand aan de wedstrijd van afgelopen zaterdag was er een speciale gast Reda.

Een jongetje van 3 die op uitnodiging van Make-A-Wish een dag door wilde brengen bij een voetbalclub en het liefst Messi zou willen zijn. Overigens perfect georganiseerd door Chantal Tebbens en Joyce “NAC” van Hoof. Welke indruk heeft dat op jou gehad ?  

Een flinke indruk, zeker nu ik zelf vader ben. Het is allemaal niet vanzelfsprekend dat een kindje gezond is. Ik ben blij dat we met de selectie hebben kunnen helpen aan zijn droom. En hij heeft ons geholpen aan de overwinning. Hij gaf ons extra energie.

 

 

Ja dat heb ik ook zo ervaren. Afgelopen zaterdag zoals gezegd een gewonnen partij tegen DBGC. Kun jij die wedstrijd nog eens analyseren?

Eerste helft waren we slordig aan de bal, waardoor we vaak te laat in duels kwamen. Tweede helft hebben we het systeem omgezet en kwamen we beter in de wedstrijd. Het werd toen wachten op een doelpunt van ons.

 

 

En het was Tom van Oers die hem erin liet rollen. Wat is jouw indruk van de selectie?

We hebben een hele jonge groep met een paar ervaren spelers. Ik denk wel dat we als groep veel kunnen leren. En daar is de tweede klasse erg goed voor.

 

 

Wat zijn je plannen voor na dit seizoen? Ga je nog door met voetballen?

Ik ga zeker nog door met voetballen, mijn grote vriend Bambi (Thom van Egeraat) is aan het kijken of het gaat lukken om een vriendenteam bij elkaar te krijgen. En daar ben ik voor uitgenodigd, nu is het wachten of het echt gaat lukken. En anders ga ik zeker nog met MOC rond te tafel.

 

 

Ah je hebt dus verschillende opties. Altijd goed. Wat zijn je verwachtingen voor de uit wedstrijd tegen Terneuzen ? Wat weet je van het dorp?

Ik weet niks van het dorp. Vroeger wel vaak tegen gespeeld. Ik denk wel dat het een lastige wedstrijd gaat worden. We moeten ons eigen spel gaan spelen met 100% inzet en dan heb ik er vertrouwen in dat het goed komt.

 

 

Ja en flinke noppen onder je schoenen. Het wordt daar vast glibberen. En tot slot wat zijn jouw verwachtingen met MOC in de tweede klasse?.

Het gaat een leerzaam jaar worden met ups en downs. Maar nacompetitie moeten we zeker kunnen ontlopen.

 

 

Wat is jouw voorspelling voor aanstaande zaterdag en wie gaat/gaan er scoren?

Het word 1-2 met doelpunten van Rick en mede vedette Tom Sanen .

 

Zou een mooie uitslag zijn. Bedankt Robin en nog een fijne verjaardag met dat prinsesje van jullie.

2591 Banner 728x90

ING Inside Oranje Banner amateurclubs 400x300

s.v. M.O.C’17

Clubservice

Business

Adres

s.v.M.O.C.’17

Olympialaan 51

4624VA Bergen op Zoom

Tel: 0164-240613
Mail: info@moc17.nl

 

Correspondentieadres:

Postbus 115

4600AC Bergen op Zoom