GJ 1 heeft opnieuw een sponsor aan de haak geslagen.

Accountants & Belastingadviseurs CapsNobel is toegevoegd aan het rijtje bedrijven dat het G-team steunt. De toppertjes houden hun warming-up en trainingen voortaan in lekkere warme trainingspakken. En dat komt goed uit met de huidige winterse omstandigheden.

Spelvreugde
“De enthousiaste spelers en begeleiding hebben het aan zichzelf te danken” verklaart Roland Oerlemans zijn keuze. “Hun spelvreugde spreekt CapsNobel enorm aan. Toen ik werd benaderd door de begeleiding van dit team kon ik gewoon niet weigeren en kon ik alleen maar ja zeggen. Ons accountantskantoor heeft oog voor maatschappelijke belangen en als je dat voor ogen hebt dan past dit G-team er heel goed bij. Ik hoop dat zij lang plezier van de trainingspakken mogen hebben.”

Landelijk
Marco Mulders en Bert Cremer zijn erg blij met de nieuwe ondersteuning en blijk van waardering voor het G voetbal. “We leggen de lat heel hoog. Doen landelijk mee. Dat is natuurlijk heel interessant voor sponsoren. “ Het tweetal kan het niet laten om nog een oproep te plaatsen: “Interesse om deze jongens te steunen? Alles is mogelijk. Neem gewoon contact met ons op of kom een keer kijken naar een wedstrijd. Dat trekt je vanzelf over de streep.”

Over CapsNobel
Accountants & Belastingadviseurs CapsNobel heeft alle kennis en ervaring in huis op het gebied van financiële en fiscale zaken om adequaat advies te geven. Vanuit vestigingen in Bergen op Zoom, Halsteren, Breda, Goes en Bennekom staan 70 medewerkers dagelijks in contact met het midden- en kleinbedrijf, grote ondernemingen, de medische sector en particulieren. Meer weten of in contact komen met ons? Ga naar https://www.capsnobel.nl